Pachet Fiscal Samsung Leave a comment

Pachet Fiscal Samsung

Pachet Fiscal SamsungCasa de marcat Sam4s NR-300  impreuna cu driver-ul de comunicatie QFiscal Samsung este solutia ideala pentru a scapa de grija transmiterii rapoartelor XML catre ANAF.

Aceasta pachet asigura transmiterea rapoartelor XML catre o adresa de email setata si  comunicarea cu orice aplicatie software de vanzare si gestiune pe platforma windows.

QFiscal Samsung este un driver de comunicatie pentru noile casele de marcat Samsung Sam4s. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver, acolo unde situatia permite. Acest driver functioneaza folosind vechea metoda de fisiere text ( ex.: *.inp ) acceptate de vechea aplicatie FPrint si doar cu sintaxa aferenta generarii unui bon fiscal. Sintaxa pentru rapoarte, depunere / retragere cash in sertar sunt acceptate. Acestea din urma pot fi tiparite si din interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver.

Pentru a utiliza versiunea QFiscal Samsung Driver este necesar sa instalati driverul descarcat si sa achizitionati licenta, dupa expirarea perioadei de proba. Este necesar sa achizitionati o licenta pentru fiecare casa de marcat ce va fi utilizata impreuna cu driverul de comunicatie QFiscal Samsung Driver. Driverul recunoaste automat tipul si modelul casei, tot ce trebuie facut de utilizator este sa seteze portul si viteza de comunicare, in functie de cum sunt facute setarile in casa de marcat.

QFiscal Samsung Driver este disponibil contra cost, fara limitari*, pret achitat o data per serie fiscala casa de marcat.

DESCARCA

Specificatii QFiscal Samsung Driver

 • Tiparire bonuri fiscale la toate casele de marcat Samsung vandute in Romania prin fisiere comanda gen FPRINT
 • Conectare prin interfetele COM, USB ale casei de marcat
 • Prevalidare fisiere de comanda bon fiscal, pentru evitarea blocajelor
 • Permite incarcare/descarcare numerar din interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver
 • Driverul detecteaza automat daca clientul este neplatitor sau platitor de TVA si face automat corectiile referitoare la cotele de TVA setate in casa de marcat sau imprimanta fiscala, astfel incat chiar daca fisierul de comenzi este scris incorect ca si cota de tva, driverul va corecta.
 • Permite vizualizarea si/sau tiparirea atat a rapoartelor zilnice, cat si a celor specifice memoriei casei de marcat: raport bonuri, raport Z complet etc, atat dupa perioada de timp cat si dupa interval de numere, din interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver
 • QFiscal beneficiaza de posibilitatea listarii pe retea a bonurilor, interfata driver gestionand intr-o coada de listare bonurile trimise de pe sisteme diferite, pentru situatia utilizarii unei singure case de marcat la mai multe calculatoare.
 • Genereaza fisierul [nume fisier].nrbon care contine numarul bonului fiscal tiparit pe echipamentul fiscal si fisierul [nume fisier].err in caz ca exista erori in tiparirea bonului.
 • Tratarea erorilor echipamentului fiscal si rezolvarea acestora impreuna cu utilizatorul direct in interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver
 • Simplifica major aplicatia de vanzare/gestiune prin tratarea erorilor direct in interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver. Practic, un bon acceptat ca fiind sintactic corect in aplicatia de gestiune nu va fi tiparit daca nu respecta sintaxa corecta din punct de vedere a casei de marcat, exceptie facand valorile parametrilor din sintaxa.
 • Atentionari in situatii de exceptie vizibile in interfata aplicatiei QFiscal Samsung Driver- lipsa hartie, raportZ neefectuat, mod fiscal incorect, casa deconectata, jurnal electronic plin / aproape plin etc.
 • Permite generarea fisierelor (extensie je, rtf, p7b) pentru transmiterea catre ANAF
 • Permite actualizare automata la urmatoarele versiuni.
 • Permite transmiterea fisierelor pentru ANAF catre un card de memorie USB stick.
 • Permite transmiterea automata a vanzarilor efectuate prin interfata de marcaj din QFiscal in QCloud** pentru centralizare, raportari, grafice etc.***
 • Permite marcajul produselor sau serviciilor direct din aplicatie, folosirea cititorului de coduri de bare si generarea de bonuri fiscale si facturi.***
 • Permite vizualizarea centralizata a vanzarilor zilnice si lunare prin interfata POS in fisiere Excel.***
 • Permite adaugarea/modificarea specificatiilor produselor in/din dispozitivul fiscal
 • QFiscal Samsung Driver poate fi folosit in urmatoarele limbi: romana, englaza, maghiara.

 

* se refera la limitarile functionale ale aplicatiei in sensul ca varianta propusa este varianta cu toate optiunile incluse, nu se refera la limitarile functionale ale interfetei PC a casei de marcaj.
** accesul in QCloud este optional si se tarifeaza lunar, in functie de modulele alese. Transferul datelor din casa de marcat in QCloud se face securizat pe baza unui certificat digital generat pentru fiecare serie de casa de marcat.
*** disponibil in interfata POS, necesita licenta separata.

Imediat dupa instalarea aplicatiei QFiscal Samsung Driver, odata cu lansarea ei, prin completarea formularului “Cerere de licenta” veti primi automat o licenta de test valabila 7 zile. Dupa expirarea acesteia, daca aplicatia corespunde cerintelor dvs. ne puteti contacta pentru generarea licentei finale. Licenta cumparata este valabila pe toata durata de folosire a casei de marcat, reinnoibila la 5 ani si include actualizari la versiuni ulterioare pe toata perioada licentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  Cosul tau
  Cosul tau este golIntoarce-te in magazin